Не указана Любовний приворот. Ворожіння на майбутнє. Зняття порчі. Киев

Дата публикации: 29/07/2022

Любовний приворот. Ворожіння на майбутнє. Зняття порчі. Поверну коханих. Ворожіння. Відворот від суперниці. Грошова магія.

Я допомагаю людям у проблемах і бідах. У моєму арсеналі понад 1000 обрядів та ритуалів.
Чим я можу вам допомогти:
- повернення коханих, возз'єднання сімей, усунення суперників;
- за допомогою карт Таро, Ленорман, рун відповім на всі питання;
- діагностую по фото;
- зніму порчу, пристріт, вінець безшлюбності та інший негатив;
- Вирішую проблеми безпліддя;
- сильні обряди залучення грошей;
- обряди для схуднення;
- Обряди на продаж нерухомості;
- та інші обряди та ритуали.
Працюю особисто та дистанційно. Допомогла багатьом, допоможу і Вам!
Запис на обряди та ворожіння:
+38-067-990-02-01 або пишіть на Viber

Связаться с автором Поделиться

Полезная информация

• Избегайте мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте через PayPal
  • Никогда не оплачивайте через Western Union, Moneygram или через другие анонимные платежные системы
  • Не продавайте и не покупайте за пределами своей страны. Не принимайте к оптате чеки за пределами своей страны
  • Этот сайт не занимается денежными переводами и не обрабатывает платежи, доставки, гарантированные переводы и не предлагает "системы защиты" покупателя или продавца

Похожие объявления

• Ворожіння на таро. Зняття порчі. Любовний приворот.
    Ворожіння на таро. Зняття порчі. Любовний приворот.
    Гадания - Гороскопы - Киев (Киев) - 27/07/2022 Не указана

Ворожіння на таро. Сильна ворожка. Карти таро. Повернути чоловіка. Зняти порчу. Відворот. Любовна магія. Магічні послуги. Ворожіння по фото. Допомога у важких та занедбаних життєвих ситуаціях. Завдяки своєму дару я зможу побачити долю кожної людини. ...

• Ворожіння. Любовний приворот. Зняття порчі.
    Ворожіння. Любовний приворот. Зняття порчі.
    Гадания - Гороскопы - Киев (Киев) - 21/07/2022 Не указана

Ворожіння. Любовний приворот. Зняття порчі. Повернення коханих. Відворот від коханки. Бізнес магія. Відновлення відносин. Гармонізація відносин. Якщо ваші стосунки припинилися з незрозумілих причин, мрієте бути разом із коханою людиною – я зможу Вам ...

• Гадание Таро. Обряды. Гадалка Украина. Предсказание.
    Гадание Таро. Обряды. Гадалка Украина. Предсказание.
    Гадания - Гороскопы - Киев (Киев) - 15/07/2022 Не указана

Приворот по фото. Сделать приворот. Приворот в короткие сроки. Гадание Таро. Обряды. Гадалка Украина. Предсказание. Магические услуги. Избавление от любовников. Снятие порчи. Снятие сглаза. Если вы оказались в сложной жизненной ситуации и желаете изб...

Комментарии

Оставьте Ваш комментарий (спам и оскорбительные сообщения будут удалены)