Не указана Ворожіння на таро. Зняття порчі. Любовний приворот. Киев

Дата публикации: 27/07/2022

Ворожіння на таро. Сильна ворожка. Карти таро. Повернути чоловіка. Зняти порчу. Відворот. Любовна магія. Магічні послуги. Ворожіння по фото.

Допомога у важких та занедбаних життєвих ситуаціях.
Завдяки своєму дару я зможу побачити долю кожної людини. Моя сила та великий практичний досвід дозволяє навіть на відстані надавати ефективну допомогу.
Обряди, що проводяться для своїх клієнтів, допомагають:

-У поверненні коханих, налагодження відносини в сім'ї, на вірність подружжя;
-зняття порчі, пристріту, вінця безшлюбності;
-Обряди для продажу нерухомості;
-Змови для залучення клієнтів, удачі, прибутку;
-Обряди від безпліддя;
-Обряд на одруження;
- порятунок від поганих звичок та багато іншого.
-Розклади на картах Таро.

Усі обряди та ворожіння проводяться без гріха, практикую виключно білу магію.
Для запису на консультацію телефонуйте:
+38-067-990-02-01 або пишіть на Viber

Связаться с автором Поделиться

Полезная информация

• Избегайте мошенничества, встречайтесь с продавцом лично или оплачивайте через PayPal
  • Никогда не оплачивайте через Western Union, Moneygram или через другие анонимные платежные системы
  • Не продавайте и не покупайте за пределами своей страны. Не принимайте к оптате чеки за пределами своей страны
  • Этот сайт не занимается денежными переводами и не обрабатывает платежи, доставки, гарантированные переводы и не предлагает "системы защиты" покупателя или продавца

Похожие объявления

• Ворожіння. Любовний приворот. Зняття порчі.
    Ворожіння. Любовний приворот. Зняття порчі.
    Гадания - Гороскопы - Киев (Киев) - 21/07/2022 Не указана

Ворожіння. Любовний приворот. Зняття порчі. Повернення коханих. Відворот від коханки. Бізнес магія. Відновлення відносин. Гармонізація відносин. Якщо ваші стосунки припинилися з незрозумілих причин, мрієте бути разом із коханою людиною – я зможу Вам ...

• Гадание Таро. Обряды. Гадалка Украина. Предсказание.
    Гадание Таро. Обряды. Гадалка Украина. Предсказание.
    Гадания - Гороскопы - Киев (Киев) - 15/07/2022 Не указана

Приворот по фото. Сделать приворот. Приворот в короткие сроки. Гадание Таро. Обряды. Гадалка Украина. Предсказание. Магические услуги. Избавление от любовников. Снятие порчи. Снятие сглаза. Если вы оказались в сложной жизненной ситуации и желаете изб...

• Зняття порчі. Любовний приворот. Ворожіння.
    Зняття порчі. Любовний приворот. Ворожіння.
    Гадания - Гороскопы - Киев (Киев) - 07/07/2022 Не указана

Приворот по фото. Приворот на хлопця. Ворожіння. Зняття порчі. Послуги екстрасенсу. Любовний приворот. Повернення коханого. Відворот від коханки. Я спадкова ворожка, ясновидиця, екстрасенс. Моя мета - допомогти розгубленим людям, які втратили віру в ...

Комментарии

Оставьте Ваш комментарий (спам и оскорбительные сообщения будут удалены)